Sponsorkliks

Lever een financiële bijdrage aan de Backyard Big Band, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de Backyard Big Band ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee.  Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de Backyard Big Band. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je de Backyard Big Band ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Backyard Big Band.
Voor jou een kleine moeite en voor de Backyard Big Band zijn het directe inkomsten.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Backyard Big Band op www.sponsorkliks.com

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Het grootste deel van deze commissie storten wij op de bankrekening van de Backyard Big Band. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de Backyard Big Band hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken.
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem.
Noch SponsorKliks, noch Backyard Big Band weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Backyard Big Band is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert de Backyard Big Band dan niets op.

Help us sing our song!